Ik ben Anet Wilbrink, getrouwd met Gert Jan en samen hebben we 2 volwassen dochters. Ik heb16 jaar in het basisonderwijs gewerkt als leerkracht, intern begeleider en schoolleider. In 2016 ben ik in Apeldoorn (wijk “De Maten”) mijn praktijk voor bijles en huiswerkbegeleiding begonnen, SchoolBasis. Naast echtgenoot en moeder vind ik het heerlijk om in mijn vrije tijd te sporten en om op vakantie naar Spanje te gaan.

In het onderwijs heb ik ervaring op gedaan als leerkracht, intern begeleider en schoolleider bij diverse scholen in Apeldoorn en omgeving. Ik heb les gegeven aan alle groepen in het basisonderwijs. Ik ben bekend met de Kanjertraining en daarnaast ben ik gecertificeerd trainer van de begrijpend lezen methode “Alle Teksten De Baas” en van de training “Ik Leer Leren” van Tea Adema. Deze ervaringen geven mij een basis om kinderen die even vastlopen in hun leerproces te kunnen helpen om weer met plezier naar school te gaan.

Mocht u meer willen weten over wat ik voor uw kind kan betekenen dan mag u natuurlijk contact met mij opnemen.